Vooni Cityrocker anmeldelse

Det ligner lidt en kuffert. Men i stedet for at være proppet med tøj og badesandaler, er Vooni Cityrocker fyldt med elektronik, der gør det muligt for dig at spille enhver gade op med dine yndlingssange.

Vi har kigget på, hvad en Vooni Cityrocker egentlig kan i denne anmeldelse.

Rullende højtaler fra Vooni

Vooni Cityrocker er en rullende højtaler, du nemt kan have med dig rundt. Hvis du undrer dig over, hvorfor dine glas er begyndt at ryste og gulvet hopper, kan du eventuelt kigge ud af vinduet og se Cityrockeren er i gang! For der er virkelig drøn på denne højtaler.

Udover at kunne spille enhver grillfest op, har Vooni også lavet den smarte funktion, at den kan transporteres overalt. Så om du vil på stranden, til havefest eller ned i parken, er højtaleren nem at tage med.

Det tager ca. seks timer at lade højtaleren fuldt op, men så kan den også holde i hele 12 timer. Hvis din telefon skulle gå død før det, kan du endda lade den op i en usb-indgang i højtalersystemet. Du kan endda også tilslutte en mikrofon og guitar, hvis du skulle blive inspireret til selv at kaste dig ud i musikken.

Pris og forhandlere

Vooni Cityrocker kan købe flere stedet på nettet, så du skal helt sikkert undersøge de forskellige tilbud, hvis du beslutter dig for at købe den. Hos Coolstuff.dk kan du få den til 1295 kroner og det er cirka i den prisklasse, du skal regne med at den ligger i.

Hos cdon.dk kan du også købe højtaleren til 1290 kroner, men det kan være fornuftigt at gå efter et sted, der tilbyder gratis fragt, så du i hvert fald kan spare lidt penge der. Hos Coolstuff.dk kan du få gratis fragt ved alle bestillinger over 499 kroner, så her bør du bestille din Vooni Cityrocker rullende højtaler.

Gå til Coolstuff

Konklusion

Prisen kan måske få nogen til at vige fra denne højtaler, da 1.295 kroner er mange penge at betale for at kunne afspille musik, men der findes bare heller ikke noget værre, end en højtaler der skratter, så snart du skruer den mindst smule op. Det er du fri for med Vooni Cityrocker.

Desuden gør alle de smarte features denne højtaler til et rigtig godt køb. Det giver virkelig meget, at Vooni Cityrocker så let kan transporteres rundt overalt. Du kan også selv vælge, om den skal være hvid eller sort.

MyCoolio er meget begejstret og kan varmt anbefale produktet til musikglade danskere.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone