Pebble Time anmeldelse

Fitnesscentrene i landet er fyldt, stenalderkost var årets ord for få år siden, og billeder af løbesko fylder vores Facebookvæg og Instagram-profiler. Vi er for alvor begyndt at gå op i træning i Danmark.

Du kan optimere din træning en helt del, hvis du bruger det rettet udstyr. Pebble Time smarturet kan virkelig hæve niveauet af din træning samt mange andre aspekter af din hverdag.

Værd at vide om Pebble Time smarturet

Hvad kan det så? Jo, Pebble Time smarturet kan faktisk lidt af hvert. Det kan selvfølgelig vise klokken. Alt andet ville være mærkeligt, når det nu er et ur. Derudover kan du se tidligere begivenheder, fremtidige begivenheder i din travle kalender og endda sende beskeder via din smartphone.

Men der, hvor Pebble Time for alvor brillerer, er på træningsområdet. Du kan downloade flere forskellige apps, der kan hjælpe dig til en bedre træning. Når du har apps’ene på dit smartur, kan du registrere, hvor langt du har løbet, cyklet eller gået, hvor meget du har forbrændt under træningen, og hvor meget fart du har haft på.

Du kan endda også registrere, hvordan din søvn har været i løbet af natten, så du kan finde ud af, om du faktisk når at blive udhvilet hen over natten. Desuden kan du bruge dit Pebble Time ur til at afspille musik, når du er ude at træne.

Det er også vandtæt helt ned til 30 meters dybde, så du kan også bruge det, hvis du kan lide at svømmetræne. Hvis ud ikke er den store svømmer, kan du altid være glad for, at det ikke gør noget, hvis du glemmer at tage det af, når du skal i havet eller poolen.

De mange muligheder og styrker, gør det til en god investering – særligt for træningsentusiasten.

Gå til forhandler og se mere

 

Video: Se hvorfor Pebble Time er så godt

Køb Pebble Time uret online

Med en batteritid på hele syv dage bliver du heller ikke træt af hele tiden at skulle lade dit ur op. Det er også kompatibelt med både Android og iOS, så du kan trygt købe det, selvom din smartphone er fra det ene eller det andet mærke.

Hvis du efterhånden er ved at være overbevist om, at Pebble Time er noget for dig og gerne vil investere i et ur til dig selv, en ven eller en kæreste, kan du købe uret online. Du kan købe smarturet hos Coolstuff til 2.245 kroner.

Det kan lyde af mange penge, men for et ur er det meget normalt og specielt med tanke på de mange ekstra features og funktioner.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone