Macbooks

MacBooks er en populære serie fra Apple, der er kendt for deres stilrene designs og lave vægt. De mest udbredte varianter er Pro og Air.

Apple har tidligere været fremme med både en iBook og en PowerBook, men de er begge blevet udskiftet med nyere og bedre computere, med pænere designs og højere kvalitet.

 

De to mest populære MacBooks: Air og Pro

MacBook Air er den helt tynde bærbar, som er perfekte til foretningsfolk og studerende, da den er let og fiks, men samtidig har de nødvendige funktioner og hastighed.

Den kom et par år senere en Pro-udgangen. Nærmere bestemt 2 år senere,  i januar 2008. Den blev hurtig kendt for at være ekstrem tynd, faktisk den tyndeste bærbare computer i verden.

Kunne du have interesse i at købe en MacBook Air, bør du besøge vores siden om den.

 

MacBook Pro er en mere avanceret variant, som blev lanceret i januar 2006. Som tidligere set, skete det ved en Expo konference, hvor Steve Jobs stolt fremviste den.

Pro varianten er den første med Intel-processor, hvilket i høj grad har sat nye standarder for bærbare computere. Intel er nemlig kendt for at være blandt de førende producenter af processorer. Det medførte i hvert fald en markant hurtigere bærbar, end hvad der før var set fra Apple’s side.

Overvejer du at købe en ny bærbar, kan du finde en MacBook Pro til en lav pris her.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone