Køb MacBook air

MacBook Air så dagens lys i 2006 under en konference, hvor den blev præsenteret af Steve Jobs. Den blev dengang markedsført som “verdens tyndeste bærbare computer”.

Ingen tvivl om den var og er rigtig tynd og let. Det gør den til et oplagt valg, for personer på farten. Det kan være studerende, forretningsfolk, eller andre som har brug for en let og fiks bærbar.

 

MacBook Air til en lav pris

MacBook Air kan købes til forskellige priser, alt efter hvilket skærmstørrelse, processor og harddisk du vælger. Det har nemlig en markant indflydelse på prisen.

Skærmstørrelse

Computeren kan købes i skærmstørrelserne 13″, 15″ og 17.

Processor

Du kan købe en MacBook Air med en Intel Core processor. Den findes med Core 2 Duo, Core i5 og Core i7. Sidstnævnte er den bedste og dyreste.

Harddisk

Der er altid mange valgmuligheder, når det kommer til harddisken. Du kan ofte vælge imellem 250, 320 og  500 GB. Det er de tre mest udbredte i Macbook Air computerne.

 

Jo mere du kræver at din computer, desto højere vil prisen være. Det skal du være bevidst om. På den anden side findes der andre metoder til at købe en MacBook Air til en lav pris.

 

Køb en billig MacBook Air på tilbud

Du kan nemlig vælge at handle den på tilbud og opnå en rabat derigennem. Tilbud er én mulighed for at købe en billig MacBook Air.

En anden mulighed er at undersøge diverse webshops på nettet, for at finde den laveste pris. Det kan ofte være nødvendigt, da man ikke kan vente der er tilbud året rundt.

Specielt ikke på en computer der er så populær og efterspurgt som denne. Så gør dit forarbejde ordentligt, så kan du være heldig at spare mindst 4-500 kr.

 

Udpakning og anmeldelse af MacBook Air

Kan du ikke vente med at modtage din nye MacBook Air, eller er du i tvivl om hvad der følger med i købet? Så se denne video, der både rummer en udpakning og anmeldelse af den bærbare computer:

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone