Køb billig iPhone 4 uden abonnement

Ønsker du at købe en billig iPhone 4 uden et abonnement, så er du komme til den helt rigtige side. På MyCoolio.dk kan du nemlig blive klogere på priserne og ikke mindst hvor du bør handle din smartphone.

Det er klart, at alle har forskellige behov og der er prisforskel, alt efter om du vælger en iPhone 4 på 32GB eller 64GB. Mere plads koster naturligvis flere penge.

Smartphonen findes i to varianter; 4’eren og 4s. Du kan ligeledes vælge om du kræver meget eller lidt plads på din smartphone.

 

Find en billig iPhone 4 16GB / 32GB uden abonnement

iPhone 4 blev præsenteret d. 7. juni i 2010 af Steve Jobs på sædvanlig vis. Det var det første Apple produkt med retina skærm, som siden er blevet ekstremt populære. Det er derfor at du nu ligeledes bl.a. kan købe en iPad med retina skærm.

Er du træt af at være bundet af mobilselskaberne, gør du klogt i at købe din iPhone uden abonnement. Det giver dig i hvert fald frihed, til at gøre hvad du vil.

Når du skal finde billig iPhone 4 uden abonnement er det afgørende du undersøger alle dine muligheder. Priserne varierer og ved at tjekke markedet, kan du spare penge.

 

Køb af iPhone 4 16Gb eller 32GB?

En af de mest almindelige overvejelser er, om man skal vælge en iPhone 4 32GB eller 64GB. Beslutningen er svær, men plejer du ikke at have mange billeder og videoer liggende på din smartphone, så vil 16GB være nok for de fleste.

Specielt fordi du altid kan flytte disse filer over på en ekstern harddisk eller din computer, hvis du gerne vil spare plads.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone