iPod

iPod’en var en af de første produkter der bidrog til, at Apple blev førende på elektronikmarkedet. Siden er fulgt mange smarte og innovative Apple produkter fra deres hænder.

iPods er fantastiske fordi det giver dig muligheden for at have tonsvis af musik med dig overalt. Når du sidder i bussen, når du løber eller hvor du nu hører musik.

De har i høj grad overtaget herredømmet fra mp3-afspillerne der var besværlige og uden samme funktionalitet.

Meget er sket med iPod’en siden starten i oktober 2001. Dengang kunne den kun fås med en 5GB harddisk, men det er ikke kun hukommelsen der er blevet større.

For i takt med at iPods kan rumme mere og mere musik, bliver de paradoksalt mindre og mindre. Du kan i hvert fald find varianter, der nemt kan blive væk i lommen på dig. Omvendt er deres nyeste iPod touch større i status, men samtidig mere end bare en musikafspiller.

 

iTunes er fundamentet

Der er ingen tvivl om at iTunes har været en vigtig del af fundamentet, for iPod’ens succes. En succes der ligeledes har påvirket mange andre Apple produkter,

Mange af iPod’ens fordele og ideer er nu blevet implementeret i Apple’s smartphones, hvilket gør interessen og anvendeligheden ved dem mindre udpræget. At iPhonen er den mest sælgende af alle Apple produkter har ikke gjort det nemmere for iPod’en isoleret set.

Uanset hvad, så er det et godt supplement i Apple’s portefølje, der appellerer til visse målgrupper. Enten personer med behovet for en lille musikafspiller, eller personer som ikke blive bruge mange penge på en smartphone.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone