iPod touch

Den første generation iPod touch kom på markedet i 2007 og siden er der kommet flere nye varianter til. Helt præcist, er vi oppe på 4. generation i skrivende stund.

Disse iPod touch fås på 8, 32 og 64GB, alt efter hvor meget musik du vil have plads til. De nyeste produkter er ikke kun musikafspillere, men mere end det.

Du kan nu benytte Wi-fi, gå på Youtube og se musikvideoer med mere.  Touch modelle benytter iOS styresystemet, som både Apple’s iPhones og iPads gør det.

 

Den billigste iPod touch til lave priser

Når du skal finde den billigste iPod touch på markedet, finder du de lave priser ved at undersøge udbyderne grundigt.

Der vil altid være prisforskelle og kan du bare spare 100-200 kr. er det at foretrække for de fleste. Specielt fordi det ikke behøves tage mere end 10-15 min, at finde den billigste iPod touch på nettet.

MyCoolio’s klare anbefaling er derfor, at du altid undersøge dine muligheder inden du handler online. E-handel er blevet rigtig nemt og det får mange til at købe for hurtigt. Træk luft og undersøg prisniveauet, hvis du gerne vil gøre en god handel.

 

Video om iPod touch og hvad du kan forvente

Er du ikke helt overbevist om, at iPod touch er det rette valg for dig, så kan du få et godt indblik i produktet her. Videoen rummer en anmeldelse og en udpakning af selve Touch afspilleren.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone