iPhones

iPhonen så dagens lys i 2007. En januardag d. 9 præsenterede Steve Jobs den populære smartphone på en Expo Conference.

Sider er fulgt mange generationer og de er alle blevet  imødekommet med stor popularitet. I skrivende stund er det specielt iPhone 1-5 der har tjent millioner til Apple og inden længe bliver 6’eren med stor sandsynlighed en ny topseller.

 

Få overblik over iPhones på MyCoolio

MyCoolio ønsker at give dig et overblik over de udbredte iPhones på markedet. Vi har derfor valgt at fokusere på iPhone 4 og 5, der er de nyeste og mest udbredte.

Samtidig giver vi dig et indblik i releasen af iPhone 6 og ikke mindst i hvad du sandsynligvis kan forvente.

Der er ingen tvivl om at denne smartphone er toppen på mobilmarkedet og det mest indbringende produkt hos Apple. Vurderet på indtjening ligger den på en klar 1. plads, foran iPads og Apple’s andre produkter.

 

iPhones med eller uden abonnement?

En af de store spørgsmål, når man skal købe en ny iPhone er om man ønsker at gøre det med eller uden et abonnement.

Et abonnement er typisk lig med en binding på mindst 12 måneder, alt efter den månedlige ydelse.

På MyCoolio.dk har vi valgt at fokusere på iPhones uden abonnementer, da det giver dig den største frihed og ikke forpligter dig til en månedlig regninger på 400-600 kr.

Det er derfor vi fokuserer på køb af iPhone 4 og 5, uden det er inklusiv et abonnement. Du kan læse mere om disse mobiler her:

 

Har du lyst til at læse mere om iPhonen generelt, dens funktioner og interessante historie, så kan du helt sikkert finde information på Wikipedia her.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone