iPad retina

En iPad med retina skærm er en af de nyeste modeller på markedet. Skærmen giver en helt særlig oplevelse, der adskiller den fra de tidligere varianter.

Retina skærmen indeholder 3,1 millioner pixel, hvilket giver iPad’en en helt unik visuel oplevelse.

 

iPad Retina til lav pris

Ønsker du at finde en iPad Retina til en lav pris, har du alle muligheder for at gøre det på MyCoolio.dk. Vi giver dig nemlig et indblik i priserne og hjælper dig med at finde det du søger.

Prisen på en iPad med retina skærm afhænger meget af, hvor mange GB den skal have og om du vælger en iPad 3, 4 eller mini variant.

Flere steder vil du have mulighed for at bestille dem til priser på 3.499,- med retina og 16GB.

 

iPad med retina skærm

En iPad med retina skærm vil få dig til at se alt klarere og det må appellerer til alle. Specieltfor de målgrupper, der har en særlig interesse i mange pixels og klare billeder.

Opløsningen er på 2048 x 1536 og den rummer over 3 millioner pixels, hvilket er markant mere end de fleste HD-fjernsyn.

iPads med retina skærm kører på en A6X-processor, der giver en god hastighed og ikke mindst en rigtig imponerenede grafikydeevne.

Så er skærmens opløsning, kvalitet og grafikydeevne afgørende for dig, vil en iPad retina være det oplagte valg. Det vurderes at den har en batteritid på 10 timer, altså på samme niveau som flere andre Apple produkter.

 

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone