iPad 3 på 32 eller 64 GB

Den smarte iPad 3 kom på markedet i marts 2012 og har siden været en enorm succes. Den blev lanceret i ti lande d. 16. marts og siden har den udbredt sig til mange flere.

Selvom Apple lancerede iPad 4. generation, allerede i november 2012, er der ingen tvivl om at 3’eren er særdeles populær.

At der er kommet en nyere version er kun positivt for dig som køber. Det gør nemlig, at du kan købe en iPad 3 til en lavere pris.

 

iPad 3 med 32GB

Når du skal vælge en iPad 3 variant, er det store spørgsmål om den skal være med 32GB eller 64GB. Der er intet rigtigt eller forkert, men MyCoolio.dk har forsøgt at optegne de målgrupper der bør de to varianter.

Målgruppen for iPad 3 med 32GB er personer med et begrænset budget og behov for ekstra plads på computeren. Det kunne være studerende, forretningsfolk eller privatpersoner, der ønsker en smart tablet.

Den er ideel for personer med ønsket om en moderne tablet, uden særlig behov til ydeevnen, pladsen og brugen af tunge spil, filer eller programmer.

 

iPad 3 64GB med ekstra plads

Årsagen til at vælge en iPad 3 med 64GB er derimod oplagt, hvis du er gamer eller arbejder med store filer og programmer på computeren. Det kan være du er en it-medarbejder eller foretrækker at have store mængder musik og billeder på din tablet.

Husk på at en ekstern harddisk altid er et alternativ, hvis du synes at 64GB er i overkanten, eller hvis du gerne vil have alle billeder, musik og film samlet ét sted.

 

Alt i alt, afhænger det af dine behov. Uanset hvad du vælger, skal du helt sikkert nok blive glad for iPad’en.

 

iPad 3 vs. 4 hurtighedstest

Apple har været ude at annoncere at deres iPad 4 er dobbelt så hurtigt som 3’eren og i denne video står denne udmelding sin prøve. De bliver nemlig testet over for hinanden, i videoen nedenfor.

Hvilken variant du bør vælge, afhænger meget af dit budget. De nyeste er ofte det bedste, men omvendt får du ikke nødvendigvis lige så meget value for money.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone