iMac 21,5 eller 27?

En af de overvejelser mange gør sig, er om man skal vælge en iMac på 21,5″ eller 27″. For mange vil størrelsen og vægten ikke blive betragtet, som hvis det var en bærbar computer man skulle bære rundt på.

Det store spørgsmål er derfor, hvor meget plads du har til skærmen og om du foretrækker en normal eller stor skærm. En iMac på 21,5″ vil virke stor for de fleste, der er vant til en bærbar på 15,4″.

Omvendt kan det være rart med en ekstra stor skærm, hvis man gerne vil benytte den til at se film, spille computerspil eller lignende. MyCoolio har sammenlignet de to varianter og set på de relevante overvejelser, fordele og ulemper ved processor og skærmstørrelse.

 

Sammenligning: iMac 21,5″ vs. 27″

Når man sammenligner iMac 21,5″ og iMac 27″ er det vigtigt ligeledes at tænke på, de begge kommer med forskellige processorer. Om du vælger en Core i5 eller Core i7, kan begge påvirke prisen med flere tusinde kroner.

Omvendt vil en Core i7 sikre dig en hurtig computer, hvilket specielt er vigtigt hvis du er en gamer, eller bruger programmer der kræver mange ram.

 

Køb iMac nemt online

Prisen kan variere fra 10.000 kr. – 22.000 kr. alt efter hvor du køber den online. Har du et ønske om at bestille den på nettet, har vi fundet de bedste priser frem til dig nedenfor.

Køb en iMac online, da det er nemmest og da de laveste priser findes på Internettet.

 

Fakta om iMac’en

iMac er en af mange i Apple’s serie af computere og blev lanceret i 1998. Den har derfor været i markedet i mange år, men designet og funktionerne bliver forbedret, hver gang de kommer med nye varianter.

i’et står ifølge Apple selv, for “internet”, ligesom det også ses som et signal om, det er en personligt produkt. Som det kendes fra iPhones, iPads m.fl.

iMac varianterne på 21,5″ og 27″ blev lanceret d. 20. oktober 2009, med en LED skærm og de nye Core i5 og Core i7, som er blandt de bedste processorer på markedet.

Video: Det kan du forvente

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone