Gadget tjek – Nyhed på MyCoolio

MyCoolio ser i denne artikel nærmere på den tidligere blog Gadgettjek.dk, der nok er mest kendt for at have opsnuset historien om det danske salg af den nye Lumigon T2. Det gør vi i forbindelse med at vi selv introducerer et gadget tjek, hvor vi jævnligt vi undersøge markedet og tjekke det for fedt udstyr.

Fra at siden lige nu handler mest om computere, mobile enheder og elektronik nyheder, vil vi fremadrettet have mere fokus på de smarte gadgets – og årsagen er simpel. Vi danskere er blevet rigtig vilde med dem! 

Nyhed: Vi præsenterer gadgets for dig

Du kan godt glæde dig!

MyCoolio har allerede 5 smarte gadgets på hånden, som vi ikke kan vente med at præsentere for dig. Det vil vi gøre i form af anmeldelser, videoer og vores egne meninger om produktet. De findes efterhånden i rigtig mange danske hjem og det gode ved gadgets er, at de kan anvendes til mange forskellige formål.

De er ikke kun forbeholdt de tider og situationer, hvor man vil have det sjovt og blive underholdt. De kan ligeledes udfylde en funktionel og hjælpsom rolle, i mange forskellige sammenhænge.

Det er planen at du i løbet af september vil kunne læse de første anmeldelser og få input til, hvad du bør anskaffe dig næste gang du skal på shopping eller har fødselsdag.

Kort om Gadgettjek.dk

Gadgettjek.dk var en blog med stort fokus på gadgetverdenen og mange interessante artikler om denne. Siden eksisterer ikke længere, men teamet bag MyCoolio ønsker at have et tilsvarende fokus på hvad der rører sig og vi vil introducere dig til alle de mest unikke, specielle og brugbare produkter på markedet.

Vi håber du tager godt imod vores nye initiativ. Vel mødt på bloggen!

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone