Fitbit Surge pris og test

Slank, flot og effektiv. Det er tre tillægsord, som de fleste mennesker gerne vil have placeret på sig selv. De passer alle tre på Fitbit Surge, og med en investering i et af disse smarte træningsure, vil der heller ikke gå ret længe, før de kan leve op til alle tre.

Vi har kigget på, hvad der gør Fitbit Surge så populært i vores anmeldelse. 

Anmeldelse af Fitbit Surge ur -og armbånd

Du lægger ikke nødvendigvis mærke til et Fitbit Surge. Med sit neutrale design og langt fra påfaldende udseende, kan det sagtens gå for et helt almindeligt armbånd eller ur. Det er en kombination af de to, men meget mere end det. Fitbit Surge er det mest sælgende GPS-ur i USA og det er der flere grunde til.

Det vigtigste et GPS-ur skal kunne er selvfølgelig at registrere, hvor du befinder dig, og hvor langt du har løbet eller gået. Her er Fitbit Surge helt uovertruffen. Derudover kan det også vise din hjerterytme, som det måler ud fra din puls. Antal kalorier forbrændt, distance og antal skridt bliver også registreret, og du kan altid kalde det frem på det lille display.

Et af de smarteste features i det lille armbånd er, at du kan styre musikken fra din smartphone ved hjælp af Fitbit Surge. Du behøver altså ikke løbe rundt med din mobil i hånden for at kunne skifte sang. Batteriet i Fitbit Surge kan også holde helt op til en uge, så du behøver ikke have det siddende i en stikkontakt hver nat.

Gå til produkt for at se Fitbit Surge

 

Sådan fungerer Fitbit Surge smartur -og armbåndet


Relateret på MyCoolio: Anmeldelse af Pebble Time smarturet

Konklusion

Fitbit Surge har alt, hvad du har brug for i et GPS ur, et træningsarmbånd og en pulsmåler. Det er neutralt, så man lægger ikke nødvendigvis mærke til, at du har det på. Det har masser af features, som gør dine træningspas endnu mere gavnende, end de tidligere har været.

Du kan få Fitbit Surge i enten sort, blå eller orange, så hvis du går meget op i designet, behøver du heller ikke gå på kompromis her. På din smartphone kan du også downloade en app, som vil gøre samspillet mellem din telefon og uret endnu bedre.

Hvad koster sådan et ur så? Ja, prisen er efter kvaliteten, så det koster lige nu 1.839 kroner hos en forhandler som Coolstuff.dk. Men hvis du gerne vil have et træningsur, er det alle pengene værd.

Gå til forhandler af Fitbit Surge ur -og armbåndet

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone