Finansiering

Har du brug for penge til køb af ny computer, iPad eller smartphone? Så kan du søge finansiering, hvor der er flere lånemuligheder du kan benytte dig af. Dem vil MyCoolio præsenterer dig for på denne side, så du kommer godt og billigt i gang.

Uanset hvilken type elektronik du leder efter, vil beløb på 5.000 – 10.000 kr. ofte være tilstrækkeligt. Lad os starte med at klarlægge de helt generelle muligheder:

  • Banken
  • Online låneudbydere
  • Forhandlerne

Banken

I banken kan det være svært at få deres JA, til et lån på op til 10.000 kroner. Det kræver nemlig en rigtig sund privatøkonomi, da bankernes krav er strammet og da små lån til ny computer, TV eller iPad, jo aldrig er de mest fornuftige.

Så selvom banken bør være dit førstevalg, skal du forvente at risikoen for et afslag er stor.

Online låneudbydere

Der er heldigvis kommet et glimrende alternativ, i skikkelse af lånefirmaerne online. Her kan du flere steder søge lån på 3.000 til 10.000 kr. og som ny kunde kan du endda søge gratis lån, hvis 3-4.000 kroner er nok.

Du kan læse mere og få overblikket over udbyderne online på Findino.dk.

Når du ansøger på nettet er det altid vigtigt, at du gør det flere steder. Du kan aldrig vide hvem der er billigst og der kan være markante forskelle i omkostningerne. Specielt ved småbeløb kan det være en dyr finansieringsform, hvis du ikke gør det med omtanke.

Forhandlerne

Sidst er der forhandlerne hvor flere tilbyder dig rentefri finansiering, i forbindelse med dit køb. Det er en rigtig god løsning, men du skal altid sikre dig, at der ikke påløber gebyrer eller andre ekstra omkostninger. Købsprisen ved kontant køb og ved køb på afbetaling, skal gerne være den samme, hvis løsningen skal være fordelagtig.

Hvilke forhandlere der tilbyder rentefri finansiering afhænger meget af hvad du skal købe. Vær meget bevidst om at selvom der reklameres med “rentefri”, vil du typisk opleve en meromkostning. Det er nemlig helt normalt at elektronikforhandlerne faktisk benytter online låneudbydere som deres finansieringspartner – og så kan du lige så godt søge direkte hos dem.

Ekspres Bank er ét af de online firmaer, der samarbejder med flere af elektronikforhandlerne på markedet.

Du kan se mere om dine konkrete finansieringsmuligheder i denne video:

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone