Bredbånd til sommerhus

Billigt internet til sommerhus

Mangler du bredbånd til sommerhuset? Selvom nogle mener, at man først rigtig kan slappe af på sin ferie, hvis der ikke er noget internet, så er vi altså også mange, der er uenige.

Internet i sommerhuset gør, at man kan streame sine yndlingsferier, og man kan sågar tage sit arbejde med sig, hvis der er behov for dette. Skal du bruge nyt bredbånd til feriehuset, så læs med her og bliv klogere på, hvad der er godt at vælge.

Oversigt: Billigt bredbånd til sommerhus

For at få bredbånd i sommerhuset skal du blot have et telefonstik eller et stik til kabel-tv. Bredbånd gennem disse to stik minder meget om hinanden, og begge dele kan give en hastighed på omkring 10 Mbit/s, som er ganske fint til internet i sommerhuset.

Derudover er der en del faktorer, der spiller ind, når det gælder valget om bredbånd til sommerhus. Mange ligger nemlig i udkantsdanmark, og der kan være stor forskel på, hvor gode internetopkoblingerne er i de forskellige områder.

Husk ligeledes at være opmærksom på, hvor ofte I befinder jer i sommerhuset. Er I der kun i sommerhalvåret, er det dumt at have en udgift til internet i resten af året, hvis I alligevel ikke bruger det.

Se hastigheder, priser mv. på top 5 bredbånd til sommerhus:

 

Overvej et mobilt bredbånd til sommerhuset

Mobilt bredbånd er internet, som du kan have med dig overalt. Ved at vælge en mobil løsning, kan du altså tage internettet med dig, når du skal i sommerhus. Hastigheden kan desværre af og til svigte, når det kommer til mobile bredbånd, så det er altid en god idé at tjekke om der er god forbindelse i det område, dit feriehus ligger i. Det kan de forskellige udbydere tjekke for dig.

Denne løsning er bedst, hvis du har et meget begrænset behov for at bruge internettet, når du er i sommerhuset. Skal det kun bruges til at slå et par adresser og opskrifter op, er det fint, men skal du se fjernsyn og opholder du dig meget i sommerhuset, er bredbånd at foretrække.

Fullrate tilbyder mobilt bredbånd, som du kan læse mere om her.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone