Bredbånd til iPad 2, 3 & 4

Bredbånd til iPad

En iPad har i udgangspunktet ikke adgang til nettet, med mindre man kobler den på Wi-Fi.

Det kan i mange situationer være rigtig træls, fordi at man ofte netop gerne vil bruge sin iPad til at have med sig på farten, og hvis den kun kan bruges hjemme i sofaen kan det blive rigtig irriterende.

 


Ved at have mobilt bredbånd til sin iPad kan man se fjernsyn, surfe eller arbejde uden at skulle slæbe computeren med sig. Men uden netforbindelse er der ikke meget sjov ved en iPad, og derfor er mobilt bredbånd en rigtig god løsning.

Top 5 mobilt bredbånd til iPad

Mobilt bredbånd er skabt ud fra, at det skal være muligt at tage sit internet med sig, så man kan opnå en sikker og hurtig forbindelse, hvis man sidder i toget, i bilen eller skal i sommerhus. En iPad fungerer kun fuldt ud, hvis den har forbindelse internettet, så man kan bruge de mange features, og derfor er mobilt bredbånd perfekt til dig, der er meget på farten med din iPad.

Herunder har vi udvalgt top 5 af udbydere, der har mobilt bredbånd til din iPad 2, 3 eller 4:

Kend dine behov, når du vælger

Der er stor forskel på priserne, da der også er stor forskel på både hastighed og på data. Det er svært at sige, hvor meget data du har behov for, da det er meget individuelt hvor meget man bruger sin iPad på farten. Hvis du vælger et forbrug, altså et antal data, som du finder ud af enten er for meget eller for lidt, har du ofte mulighed for at tilpasse dit data efter dit forbrug, og dermed gøre dit abonnement så billigt som muligt.

Det kan være en god idé at starte med at købe 10 GB eller 20 GB data om måneden. Det kan vise sig, at det er alt for meget, men for mange som netop bruger iPads meget i tog og på ferier, er det oftest en passende mængde data.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone