Bredbånd til foreninger

Bredbånd til andelsforening

Skal din boligforening have nyt internet? Der kan være mange penge at spare ved bredbånd til foreninger, hvilket betyder at beboerforeninger kan tilbyde beboerne det samme internet til favorable priser.

Mange beboere sætter pris på, at de ikke selv skal ud og undersøge markedet, men at det allerede er gjort for dem.

 

Nyt bredbånd til andelsforening

En af de ting, der ofte bliver diskuteret på generalforsamlinger i andelsforeninger, er internet. Det kan nemlig virke skørt, at en forening på mange lejligheder, ikke har det samme internet, men at alle i stedet for har noget forskelligt, og at den samlede pris for de mange internetopkoblinger ofte overstiger hvad man ellers kan gøre det til, hvis man får det samme bredbånd i hele foreningen.

Samlet bredbånd i andelsforeninger gør det nemlig let for andelsejerne og lejerne at koble sig på nettet, og hvis man lader betalingen være en del af de månedlige udgifter, gør det livet en del lettere og mere overskueligt for mange, som så kan undgå at skulle lave separate, og ofte dyrere, betalinger hver måned.

Her ses en oversigt over internetudbydere der tilbyder bredbånd til foreninger:

  • Stofa
    Hos Stofa kan man selv være med til at sammensætte den løsning, man har brug for. Stofa tilbyder bredbånd til foreninger, og der er også mulighed for at kombinere internetopkoblingen med TV-kanaler og flere former for digital underholdning.
  • Yousee
    Yousee tilbyder mange forskellige løsninger indenfor internet i foreninger. Det er også her muligt at kombinere bredbånd med bl.a. TV-kanaler, og man kan opnå gode rabatter ved dette. Man skal være over 50 husstande i en forening, for at kunne lave en aftale om Yousee Foreningsbredbånd.

Overvej fibernet til foreninger

Der er rigtig mange udbydere, der tilbyder fibernetløsninger til foreninger, i stedet for almindeligt bredbånd. Da der ofte er tale om mange husstande, kan det nemlig godt betalte sig at få etablere fibernet, hvilket giver en sikker og hurtig forbindelse.

Det kræver ikke andet end at kontakte en fibernetudbyder, som kan finde ud af, hvad det vil koste at blive koblet op på fibernettet. Dette er bestemt værd at overveje, inden man bestiller nyt bredbånd til foreninger.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone