iPhone 6 pris og release dato

Der florerer mange rygter og meninger om, hvad Apple’s nye iPhone 6 kommer til at indeholde. Det er ikke så lang tid siden at Apple lancerede iPhone 5S og iPhone 5C, hvilket stiller spørgsmålstegn ved hvornår iPhone 6 kommer på markedet.

Ser man på historien, har der altid være en S-variant inden det næste nummer blev lanceret i rækken. Den er nu kommet og derfor må iPhone 6 være på trapperne.

Mange analytikere mener derfor at 6’eren først kommer i 2014 og det virker sandsynligt, med de nylige lanceringer.

Visse reporter indikerer at Apple kommer med en ny 5S i slutningen af året, inden de kommer med den nye iPhone 6 i starten af 2014.

 

Køb en billig iPhone 6 til en lav pris på nettet

Det er kun tiden der kan vise hvornår Apple lancerer den næste smartphone i række. På MyCoolio.dk følger vi udviklingen tæt og med det samme iPhone bliver tilgængelig i Danmark, vil vi give dig information om prisen og hvor du kan købe den billigt.

Historisk set, har det været billigst at handle smartphone uden abonnement på nettet, så vi forventer at du vil få mulighed for at købe en billig iPhone 6 til en lav pris online.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone