Guide: Billig iPhone 5 uden abonnement

iPhone 5 blev præsenteret i september 2012 og specielt tykkelsen gjorde indtryk på mange Apple-fans. Med bare 7,6 mm var det den tyndeste i rækken og en rigtig smart og elegant smartphone.

Det er ikke overraskende at iPhone 5 er blevet det nyt hit hos mange og i denne artikel vil MyCoolio.dk derfor guide dig til at finde en billig iPhone 5 uden abonnement.

 

Køb af iPhone 5 16GB / 32GB uden abonnement

Det er altid en overvejelse værd, om man skal købe en iPhone med eller uden abonnement. På MyCoolio.dk har vi valgt at fokusere på “abonnementsløse” smartphones, da du derved slipper for bindinger og en fast månedlig udgift.

Det er ikke kun abonnement der giver anledning til overvejelser. Det samme gør mobilens hukommelse. Du har nemlig muligheden for at vælge imellem 8, 16 og 32 GB.

8GB er for lidt for de fleste, hvilket efter et valg mellem en iPhone 5 på 16 eller 32 GB. MyCoolio skal ikke bestemme hvilken variant du vælger. Vi vil blot informere dig om de prisforskelle du kan forvente.

Det gør det alt andet lige, nemmere at tage en beslutning og finde en billig iPhone 5, der matcher dine behov.

 

Her kan du bestille en iPhone 5 uden et bindende abonnement

Der er mange forhandlere af iPhone 5 uden bindende abonnementer og de kan generelt findes i webshops som Proshop.dk og Redcoon.dk med flere.

Ved at besøge flere af disse webshops vil du derfor have gode muligheder for at finde den billigste iPhone 5 uden abonnement.

Du skal generelt forvente priser på 4.400 – 5.000 kr. hos de billigste udbydere på markedet. Det er vel og mærke, hvis du vælger en på 16GB

 

Sammenligning af iPhone 5 vs. 4S

Interessant sammenligning af de to smartphones og hvilke forskelligheder de rummer. Er du i tvivl, så prøv at se videoen nedenfor.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone