Apple forhandlere

Der er meget prestige i at være Apple forhandler, da deres produkter går som varmt brød og da der stilles høje krav til disse fra Apple selv. Denne artikel vil derfor give et nærmere indblik i de førende forhandlere i Danmark.

Dem der bliver betegnet som Apple Premium Resellers (APR), som der er få af i landet. Det betyder nemlig, at man skal leve op til en række krav.

Man kan kalde det et kvalitetsstempel eller en blåstempling af forhandlerens kvalifikationer. I denne artikel kan du se de tre førende Apple forhandlere, der er blandt de få APR i Danmark:

Apple Premium Resellers

1. Humac

Humac har med 11 butikker etableret sig bredt i Danmark og den massive tilstedeværelse, understreger at de nok er den største forhandler i Danmark.

De er til stede med butikker i København, Odense, Århus og Aalborg. Altså i alle de største danske byer, hvor størstedelen af salget sker. Det er specielt efter sammenlægningen mellem Öflun ApS og Office Line, at de blev den største Reseller i Norden. At Humac i 2009 blev opkøbt af Inventive Retail Group, Europas største APR, har ligeledes bidraget til den status.

Udover de velkendte Apple produkter, kan Humac tilbyde service, finansiering, support og reparationer. De dækker altså den helt brede vifte af muligheder.

Du kan få et overblik over Humac’s butikker her.

2. Eplehuset

Eplehuset er en anden ledende Apple forhandler på markedet, med 7 danske butikker og 10 butikker i Norge. Det er specielt i de to lande at Eplehuset opererer og med 17 fysiske butikker, er de ligeledes en af de største APR i Norden.

I Danmark er Eplehuset tilstede i København, Århus, Roskilde, Slagelse, Esbjerg, Herning og Kolding. De rammer altså det meste af landet, med undtagelse af det nordlige og sydlige Jylland.

Eplehuset tilbyder mange af de samme muligheder og services som Humac gør det. Udover at de selvfølgelig har alle de populære Apple produkter og diverse tilbehør.

Du kan læse mere om dem og se deres butikker via www.eplehuset.dk.

3. Fona

Fona er den tredje forhandler på listen og det er nok den største elektronikkæde i hele Danmark. På det område adskiller de sig væsentlig fra ovenstående to.

For mens de er meget fokuseret på kun at tilbyde Apple produkter, tilbehør, service, support, reparationer mm. så har Fona et bredere sigte. De har det meste inden for elektronik, men er omvendt ikke lige så specialiserede på en række områder.

Du kan vælge Fona hvis de har stærke tilbud og nedsatte priser, men hvis du ønsker forsikringer, support eller lignende, bør du vælge de første to forhandlere.

Du kan læse mere om dem som forhandler på Fona.dk ved at klikke her.

Mackabler – Alt inden for kabler og tilbehør

Til sidst er det værd at nævne webshoppen Mackabler.dk, hvor de har et bredt udvalg af kabler og tilbehør til de mange Apple produkter på markedet. Du finder det meste, hvis du løber tør for udstyr eller har en oplader der går i stykker.

Så hvis du har en iPad eller iPhone, men mangler et par “reservedele”, kan du ofte finde det hos dem. Du kan se mere på www.Mackabler.dk.

Del venligst artiklen...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone